Kako do nas

Nalazimo se na adresi Kuniščak 1a, 10000 Zagreb.

Poliklinika Fattorini

Autom

Ispred našeg ulaza nalazi se ugibalište gdje automobil može u miru stati dok vi i vaše dijete izađete, bez brige o nervoznim vozačima.

Također, u sklopu kompleksa Algebre i Katoličkog sveučilišta naći ćete parking koji se placa 4 kune po satu. Ako zagusti, oko nas postoji mnogo ulica s besplatnim parkingom.

Javnim prijevozom

Lako je doći javnim prijevozom – tramvaji 6, 11 i 2 voze često. Samo siđite na stanici Sveti Duh i za 400 metara ste ovdje. Skrenite s Ilice u Domobransku. Pratite tu ulicu do drugog skretanja na desno. Red vožnje možete naći na: www.zet.hr

Istok i centar

Ako dolazite iz centra ili s istoka grada, slijedite Ilicu sve do Domobranske ulice, u koju skrenite desno. Na uglu  kompleksa visokog učilišta Algebre napravite još jedno desno skretanje u ulicu Kuniščak, i odmah ćete ugledati našu polikliniku.

Jug

Ako dolazite iz smjera Novog Zagreba ili avenija, samo slijedite Selsku ulicu i na križanju s Ilicom vozite ravno.

Na prvom kružnom toku skrenite na prvi izlaz desno, kao i na idućem kružnom toku. Odmah nakon drugog kružnog toka na lijevoj strani ćete naći skretanje u ulicu Kuniščak.

Sjever

Iz smjera sjevera se možete spustiti Šestinskim dolom sve do ulice Kuniščak. Na kružnom toku izađite na drugom izlazu, vozite ravno i skrenite odmah u prvu ulicu lijevo. Prođite kraj visokog učilišta Algebra i uskoro ćete na desnoj strani ulice Kuniščak vidjeti našu polikliniku.

Zapad

Ako ulazite u grad sa zapada, skrenite u Zagrebačku cestu kod obilaska Kustošije, zatim odmah lijevo u prilaz baruna Filipovića. Slijedite prilaz do križanja sa Selskom ulicom na kojem skrenite lijevo.

Selska ulica se nastavlja ravno na ulicu Sveti Duh. Na kružnom toku uzmite prvi desni izlaz. Naići ćete na još jedan kružni tok na kojem također uzmite prvi desni izlaz. Prvo skretanje lijevo je ulica Kuniščak.

Črnomerec

S okretišta tramvaja smo udaljeni samo jednu stanicu. Bilo kojim tramvajem možete doći do nas.

Novi Zagreb

Iz Novog Zagreba možete uhvatiti tramvaj 6 ili autobus 109 iz smjera Dugave u smjeru Črnomerec.

Autobusni kolodvor

Ako dolazite autobusom, do nas možete doći tramvajima 2 i 6 u smjeru Črnomerec.

Glavni željeznički kolodvor

Ako dolazite vlakom, sjednite na tramvaj 2 ili 6 u smjeru Črnomerec.

Zapadni željeznički kolodvor

Na stanici Trg dr. Franje Tuđmana sjednite na tramvaj 2, 6 ili 11 u smjeru Črnomerca. Siđite za tri stanice, kod ulice Sveti Duh.

Lako ćete nas prepoznati.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 4 - copy
previous arrow
next arrow

Kako se pripremiti za pregled i vježbe

Kod biranja termina, uzmite u obzir kad je vaše dijete najaktivnije. Što je dijete manje, to nam je važnije da je odmorno i naspavano. Tada će najbolje surađivati i pokazati nam što može.

Pokušajte izbjeći da dijete bude netom nahranjeno. I pola sata nakon jela je dovoljno odmaka.

Ponesite dosadašnju liječničku dokumentaciju djeteta. I naravno, bebama ponesite pelenu i boćicu – imamo prostor prilagođen svim “iznenadnim” potrebama. A većim
curama i dečkima možete uzeti omiljenu igračku da ih bodri s tribina. :)

Radno vrijeme

Radnim danom nas možete naći od 8:00 do 20:00. Subotom po dogovoru. Unutar tog vremena možete izabrati bilo koji termin koji vama odgovara.

Načini plaćanja

Gotovina
Mastercard, Visa i Maestro
do 6 rata

Dodatno zdravstveno osiguranje – Croatia osiguranje i Uniqua osiguranje

Nazovite nas

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas nazovite na broj:
T: +385 1 6473800
M: +385 91 4109002
ili nam se javite na e-mail:
info@fattorini.hr

Pitajte našeg stručnjaka

Suglasnost za korištenje podataka:

14 + 15 =