O Poliklinici

Volimo djecu. I dugi niz godina brinemo o njihovom zdravlju. Mislimo da su pažljiv pristup, posvećenost i timski rad kotačići uspješnog liječenja djece i mladih.

Razgovaramo s vama. Kroz igru vježbamo s vašom djecom. Tu smo da uz svoje znanje pružimo razumijevanje i potporu u svakom dijelu oporavka.

Naš tim

dr.sc. Matija Žutelija Fattorini
— liječnik, specijalist fizijatar

Znanje, klinička praksa, strpljenje – sve je podjednako važno kada su djeca u pitanju. Preglede obavljamo u ugodnom okruženju u kojem se vaše dijete može opustiti, a vi pitati što god vas zanima.

Ivana Vuković
— diplomirani fizioterapeut, Bobath terapeut

Nismo orijentirani na ograničenja. Zanima nas što sve dijete može napraviti. Idemo uvijek prema naprijed i pitamo se što bi moglo biti bolje.

Maja Lenard Šimunac
— prvostupnik fizioterapije, Vojta terapeut

Vježbamo uz pozitivnu komunikaciju i vašu potporu. Napredak vašeg djeteta je ono što će vas najviše motivirati da budete ustrajni kako u Vojti tako i u drugim vrstama terapije.

Naš prostor

U našim ordinacijama za preglede, dijete će imati svoju privatnost. Osjećat će se sigurno, a vi možete biti blizu da mu pružite potrebnu podršku.

Naša prostorija za vježbu je po mjeri djeteta, ugodna i sigurna. Šareni i veseli rekviziti pomažu djetetu da napreduje s osmijehom, kroz igru.

Čekaonica je baš kao igraonica, vrijeme proleti za tren. Imamo i poseban prostor za njegu vaše bebe.

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopediju i traumatologiju, pedijatriju i kliničku radiologiju - UZV dijagnostiku.

Kuniščak 1a, 10000 Zagreb
T: +385 1 6473800
M: +385 91 4109002
E: info@fattorini.hr

OIB: 50986747272
MBS: 081184606
Banka: Zagrebačka banka
IBAN: HR552360000112714198

Društvo upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu Članovi društva: Matija Žutelija Fattorini, Renzo Fattorini

x

Pitajte našeg stručnjaka

Suglasnost za korištenje podataka:

15 + 8 =